Voorbeschouwing WK Damesvoetbal: Nederland moet toch winnen van Canada

Voorbeschouwing WK Damesvoetbal: Nederland moet toch winnen van Canada

Voorbeschouwing WK Damesvoetbal: Nederland moet toch winnen van Canada De Oranje Leeuwinnen staan vanavond weer op het veld, in de derde WK-wedstrijd nemen de voetbalsters het op tegen Canada. Beide ploegen zijn al geplaatst voor de volgende ronde, is het nog wel de moeite waard om te kijken? Wedstrijd toch de moeite waardIn bovenstaande AD-video doen Hidde van Warmerdam en Diana Kuip vanuit Reims een kleine voorbeschouwing. Volgens hen is het toch de moeite waard om vanavond te kijken en is het wel degelijk van belang dat het Nederlandse dameselftal wint . Zo zou winst met goed spel bepalend kunnen zijn voor de mindset van de dames. Luister naar hun hele verhaal in de video hierboven. Het Nederlands dameselftal speelt vanavond (donderdag 20 juni) de derde WK-wedstrijd tegen Canada. Via Gids.tv kun je alles rond het WK Damesvoetbal 2019 en de Oranje Leeuwinnen volgen. Oranje Leeuwinnen bereiden zich voor op WK-wedstrijd tegen Canada Bekijk deze video » WK Damesvoetbal 2019: de mooiste acties tot nu toe Bekijk deze video »
Voetbal :
Voorbeschouwing WK Damesvoetbal: Nederland moet toch winnen van Canada

De Oranje Leeuwinnen staan vanavond weer op het veld, in de derde WK-wedstrijd nemen de voetbalsters het op tegen Canada. Beide ploegen zijn al geplaatst voor de volgende ronde, is het nog wel de moeite waard om te kijken?

Wedstrijd toch de moeite waard
In bovenstaande AD-video doen Hidde van Warmerdam en Diana Kuip vanuit Reims een kleine voorbeschouwing. Volgens hen is het toch de moeite waard om vanavond te kijken en is het wel degelijk van belang dat het Nederlandse dameselftal wint . Zo zou winst met goed spel bepalend kunnen zijn voor de mindset van de dames. Luister naar hun hele verhaal in de video hierboven.

Het Nederlands dameselftal speelt vanavond (donderdag 20 juni) de derde WK-wedstrijd tegen Canada. Via Gids.tv kun je alles rond het WK Damesvoetbal 2019 en de Oranje Leeuwinnen volgen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Voorbeschouwing WK Damesvoetbal: Nederland moet toch winnen van Canada of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV