Replica Nachtwacht in grotten Maastricht gerestaureerd

Replica Nachtwacht in grotten Maastricht gerestaureerd

Replica Nachtwacht in grotten Maastricht gerestaureerd De Nachtwacht is in de grotten van Maastricht bijna helemaal gerestaureerd, zo is te zien in bovenstaande NOS-video. Deze replica is zo’n honderd jaar oud en was aan een opknapbeurt toe. Deze versie van Rembrandt’s schilderij is gemaakt met zwart krijt en witte kalk. Het werk van Jules Sondeijker was beschadigd en beklad, maar moet er deze zomer weer zo goed als nieuw uitzien. Sebas Groot wint finale Project Rembrandt: 'Ik ben ontzettend dankbaar' Bekijk deze video » De Toppers gaan dit jaar verkleed als De Nachtwacht Bekijk deze video »
Nieuws

De Nachtwacht is in de grotten van Maastricht bijna helemaal gerestaureerd, zo is te zien in bovenstaande NOS-video. Deze replica is zo’n honderd jaar oud en was aan een opknapbeurt toe. Deze versie van Rembrandt’s schilderij is gemaakt met zwart krijt en witte kalk. Het werk van Jules Sondeijker was beschadigd en beklad, maar moet er deze zomer weer zo goed als nieuw uitzien.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Replica Nachtwacht in grotten Maastricht gerestaureerd of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: schilderij, nachtwacht, maastricht, nederland, live, nos, nos journaal, televisie, radio, zomer, renovatie, rembrandt, journaal, gemist, beklad, kunstenaar, honderd, correspondenten, opknapbeurt, replica, video, gerestaureerd, nieuws, zwart, beschadigd, werk, grotten

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.