Replica Nachtwacht in grotten Maastricht gerestaureerd

Replica Nachtwacht in grotten Maastricht gerestaureerd

Replica <em>Nachtwacht</em> in grotten Maastricht gerestaureerd De Nachtwacht is in de grotten van Maastricht bijna helemaal gerestaureerd, zo is te zien in bovenstaande NOS-video. Deze replica is zo’n honderd jaar oud en was aan een opknapbeurt toe. Deze versie van Rembrandt’s schilderij is gemaakt met zwart krijt en witte kalk. Het werk van Jules Sondeijker was beschadigd en beklad, maar moet er deze zomer weer zo goed als nieuw uitzien. Sebas Groot wint finale Project Rembrandt: 'Ik ben ontzettend dankbaar' Bekijk deze video » De Toppers gaan dit jaar verkleed als De Nachtwacht Bekijk deze video »
Nieuws :
Replica Nachtwacht in grotten Maastricht gerestaureerd

De Nachtwacht is in de grotten van Maastricht bijna helemaal gerestaureerd, zo is te zien in bovenstaande NOS-video. Deze replica is zo’n honderd jaar oud en was aan een opknapbeurt toe. Deze versie van Rembrandt’s schilderij is gemaakt met zwart krijt en witte kalk. Het werk van Jules Sondeijker was beschadigd en beklad, maar moet er deze zomer weer zo goed als nieuw uitzien.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Replica Nachtwacht in grotten Maastricht gerestaureerd of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV