Model Bar Refaeli zwanger van derde kindje

Model Bar Refaeli zwanger van derde kindje

Model Bar Refaeli zwanger van derde kindje Bar Refaeli wordt voor de derde keer moeder. “Oops I did it again”, zo kondigt het topmodel haar zwangerschap aan bij een video op Instagram. Niks gemerkt tijdens SongfestivalIn bovenstaande video vertelt de Israëlische in het Hebreeuws dat ze weer een kindje verwacht. Refaeli stond vorige maand nog op het grote internationale podium van het Eurovisie Songfestival als presentatrice, toen was er nog niks van de zwangerschap te merken. Het model is sinds 2015 getrouwd met de zakenman Adi Ezra. Daarvoor had ze jarenlang een knipperlichtrelatie met Leonardo DiCaprio. Duncan Laurence zit nog steeds in bubbel Songfestival Bekijk deze video » Madonna over optreden Songfestival: "Het is precies gegaan zoals ik wilde" Bekijk deze video »
Entertainment

Bar Refaeli wordt voor de derde keer moeder. “Oops I did it again”, zo kondigt het topmodel haar zwangerschap aan bij een video op Instagram.

Niks gemerkt tijdens Songfestival
In bovenstaande video vertelt de Israëlische in het Hebreeuws dat ze weer een kindje verwacht. Refaeli stond vorige maand nog op het grote internationale podium van het Eurovisie Songfestival als presentatrice, toen was er nog niks van de zwangerschap te merken. Het model is sinds 2015 getrouwd met de zakenman Adi Ezra. Daarvoor had ze jarenlang een knipperlichtrelatie met Leonardo DiCaprio.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Model Bar Refaeli zwanger van derde kindje of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: eurovisie songfestival, model, presentatrice, Songfestival, zwanger, zwangerschap, leonardo dicaprio, leonardo, ezra, podium, video, eurovisie, bar refaeli, moeder, again

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.