Model Bar Refaeli zwanger van derde kindje

Model Bar Refaeli zwanger van derde kindje

Model Bar Refaeli zwanger van derde kindje Bar Refaeli wordt voor de derde keer moeder. “Oops I did it again”, zo kondigt het topmodel haar zwangerschap aan bij een video op Instagram. Niks gemerkt tijdens SongfestivalIn bovenstaande video vertelt de Israëlische in het Hebreeuws dat ze weer een kindje verwacht. Refaeli stond vorige maand nog op het grote internationale podium van het Eurovisie Songfestival als presentatrice, toen was er nog niks van de zwangerschap te merken. Het model is sinds 2015 getrouwd met de zakenman Adi Ezra. Daarvoor had ze jarenlang een knipperlichtrelatie met Leonardo DiCaprio. Duncan Laurence zit nog steeds in bubbel Songfestival Bekijk deze video » Madonna over optreden Songfestival: "Het is precies gegaan zoals ik wilde" Bekijk deze video »
Entertainment :

Bar Refaeli wordt voor de derde keer moeder. “Oops I did it again”, zo kondigt het topmodel haar zwangerschap aan bij een video op Instagram.

Niks gemerkt tijdens Songfestival
In bovenstaande video vertelt de Israëlische in het Hebreeuws dat ze weer een kindje verwacht. Refaeli stond vorige maand nog op het grote internationale podium van het Eurovisie Songfestival als presentatrice, toen was er nog niks van de zwangerschap te merken. Het model is sinds 2015 getrouwd met de zakenman Adi Ezra. Daarvoor had ze jarenlang een knipperlichtrelatie met Leonardo DiCaprio.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Model Bar Refaeli zwanger van derde kindje of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: eurovisie songfestival, model, presentatrice, zwanger, zwangerschap, leonardo dicaprio, leonardo, ezra, podium, video, eurovisie, bar refaeli, moeder, again


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV