Gerucht: ‘Humberto Tan gaat vreemd met 25-jarige fotografe’

Gerucht: ‘Humberto Tan gaat vreemd met 25-jarige fotografe’

Gerucht: ‘<em>Humberto Tan</em> gaat vreemd met 25-jarige fotografe’ Humberto Tan zou weer een affaire hebben, deze keer met de 25-jarige fotografe Fleur Louwe. Dat meldt het weekblad Weekend. Delen liefde voor fotografieIn bovenstaande video van Shownieuws is te zien welke dame de minnares zou zijn van de 53-jarige Tan. Beiden zijn dol op fotograferen, die gemeenschappelijke interesse zou zorgen voor een goede band tussen de twee. Humberto en Fleur volgen elkaar op social media. Weer scheve schaats na Dionne Stax?Het is niet de eerste keer dat er verhalen de ronde doen over Humberto en zijn vermeende buitenechtelijke relatie. Zijn huwelijk met Ineke zou eerder onder druk hebben gestaan toen hij een affaire had met presentatrice Dionne Stax. Beiden hebben nooit op deze hardnekkige geruchten gereageerd. Humberto Tan mist RTL Late Night niet meer Bekijk deze video » 'Humberto Tan gaat samenwerken met 'ex-minnares' Dionne Stax' Bekijk deze video » Shelly Sterk: "Misschien heeft Humberto Tan gewoon een open relatie" Bekijk deze video »
Entertainment :
Gerucht: ‘Humberto Tan gaat vreemd met 25-jarige fotografe’

Humberto Tan zou weer een affaire hebben, deze keer met de 25-jarige fotografe Fleur Louwe. Dat meldt het weekblad Weekend.

Delen liefde voor fotografie
In bovenstaande video van Shownieuws is te zien welke dame de minnares zou zijn van de 53-jarige Tan. Beiden zijn dol op fotograferen, die gemeenschappelijke interesse zou zorgen voor een goede band tussen de twee. Humberto en Fleur volgen elkaar op social media.

Weer scheve schaats na Dionne Stax?
Het is niet de eerste keer dat er verhalen de ronde doen over Humberto en zijn vermeende buitenechtelijke relatie. Zijn huwelijk met Ineke zou eerder onder druk hebben gestaan toen hij een affaire had met presentatrice Dionne Stax. Beiden hebben nooit op deze hardnekkige geruchten gereageerd.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gerucht: ‘Humberto Tan gaat vreemd met 25-jarige fotografe’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV