Tino Martin verrast met felicitaties BN’ers voor Top 40-hit

Tino Martin verrast met felicitaties BN’ers voor Top 40-hit

Tino Martin verrast met felicitaties BN’ers voor Top 40-hit Tino Martin had een grote droom, maar was bang dat deze nooit zou uitkomen: een Top 40-hit. Maar zijn single Zij Weet Het heeft dit voor elkaar gekregen en staat stevig in deze hitlijst. En dat wordt op een bijzondere manier gevierd. Van Jan Smit tot Glennis GraceOm dit heuglijke feit te vieren, is Tino verrast door zijn management met een bijzondere video. Verschillende bekende Nederlanders zoals Lee Towers, Jan Smit, Irene Moors en André Hazes feliciteren Martin met deze prestatie. Ook zijn sterren als Glennis Grace, Gordon en Trijntje Oosterhuis in de video te zien. Bekijk het filmpje hierboven. Hit dankzij Glen FariaTino is dolblij met dit bijzondere cadeau. De zanger laat weten dat hij volschoot toen hij de video onder ogen kreeg. Martin’s hit Zij Weet Het is een cover van een nummer van Glenn Faria. Dries Roelvink spreekt Tino Martin over zijn uitverkochte show in het Olympisch stadion Bekijk deze video » Tino Martin dankt zijn succes aan Glen Faria - en hij is niet de enige Bekijk deze video »
Muziek

Tino Martin had een grote droom, maar was bang dat deze nooit zou uitkomen: een Top 40-hit. Maar zijn single Zij Weet Het heeft dit voor elkaar gekregen en staat stevig in deze hitlijst. En dat wordt op een bijzondere manier gevierd.

Van Jan Smit tot Glennis Grace
Om dit heuglijke feit te vieren, is Tino verrast door zijn management met een bijzondere video. Verschillende bekende Nederlanders zoals Lee Towers, Jan Smit, Irene Moors en André Hazes feliciteren Martin met deze prestatie. Ook zijn sterren als Glennis Grace, Gordon en Trijntje Oosterhuis in de video te zien. Bekijk het filmpje hierboven.

Hit dankzij Glen Faria
Tino is dolblij met dit bijzondere cadeau. De zanger laat weten dat hij volschoot toen hij de video onder ogen kreeg. Martin’s hit Zij Weet Het is een cover van een nummer van Glenn Faria.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tino Martin verrast met felicitaties BN’ers voor Top 40-hit of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: lee towers, bekende nederlanders, towers, jan smit, cadeau, cover, top 40, bn'ers, hitlijst, gordon, sterren, andré hazes, droom, single, dolblij, martins, video, Trijntje Oosterhuis, irene moors, zanger, glennis grace, filmpje, tino martin, bang

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.