Voorbeschouwing Nederland - Canada (WK vrouwenvoetbal): "Ze moeten beter spelen"

Voorbeschouwing Nederland - Canada (WK vrouwenvoetbal): "Ze moeten beter spelen"

In de speciale middaguitzending van de talkshow M wordt voorbeschouwd op de wedstrijd Nederland - Canada, die om 18.00 uur gespeeld wordt. Milan van Dongen, presentator bij Fox Sports, hoopt dat de dames een keer goed voetballen om de kritiek te doen verstommen.

Druk
Volgens oud-speelster Leonne Stentler heeft het matige spel veel te maken met de druk die er op de Oranjeleeuwinnen ligt. Heel Nederland volgt ze nu, en dat was in het verleden wel anders. Van Dongen ziet de wedstrijd tegen Canada daarom als een ideaal affiche: beide teams zijn al door naar de volgende ronde, dus ze kunnen frank en vrij spelen. "Ze kunnen hartstikke goed voetballen."

Bekijk het fragment hieronder.

Voorbeschouwing <em>Nederland - Canada</em> (WK vrouwenvoetbal): &quot;Ze moeten beter spelen&quot; In de speciale middaguitzending van de talkshow M wordt voorbeschouwd op de wedstrijd Nederland - Canada, die om 18.00 uur gespeeld wordt. Milan van Dongen, presentator bij Fox Sports, hoopt dat de dames een keer goed voetballen om de kritiek te doen verstommen. Voorbeschouwing WK Damesvoetbal: Nederland moet toch winnen van Canada Bekijk deze video » Supporters Oranje vrouwen vieren groot feest in Reims voor Nederland - Canda Bekijk deze video » DrukVolgens oud-speelster Leonne Stentler heeft het matige spel veel te maken met de druk die er op de Oranjeleeuwinnen ligt. Heel Nederland volgt ze nu, en dat was in het verleden wel anders. Van Dongen ziet de wedstrijd tegen Canada daarom als een ideaal affiche: beide teams zijn al door naar de volgende ronde, dus ze kunnen frank en vrij spelen. "Ze kunnen hartstikke goed voetballen." Bekijk het fragment hieronder.
Talkshow :
Voorbeschouwing Nederland - Canada (WK vrouwenvoetbal): "Ze moeten beter spelen"
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Voorbeschouwing Nederland - Canada (WK vrouwenvoetbal): "Ze moeten beter spelen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV