Tom Dumoulin vertelt NIET mee te doen aan de Tour de France 2019

Tom Dumoulin vertelt NIET mee te doen aan de Tour de France 2019

<em>Tom Dumoulin</em> vertelt NIET mee te doen aan de <em>Tour de France</em> 2019 Tom Dumoulin doet niet mee aan de Tour de France van 2019. De Limburgse kopman van Team Sunweb heeft nog te veel last van zijn hevige knieblessure, die hij opliep in de Giro d'Italia. Tegen de NOS zegt de renner van Sunweb: "Het heeft op dit moment geen zin meer. Ik had niet verwacht dat het herstel van de knie zo gecompliceerd zou worden. "Eigenlijk ben ik als een gewonde, dolle stier op de Tour afgerend na de Giro" Bekijk hier alles over de Tour de France. Froome valt in Dauphiné: daardoor geen Tour de France Bekijk deze video » Tom Dumoulin niet meer van start in Dauphiné: voorzorg Tour de France Bekijk deze video »
Wielrennen :
Tom Dumoulin vertelt NIET mee te doen aan de Tour de France 2019

Tom Dumoulin doet niet mee aan de Tour de France van 2019. De Limburgse kopman van Team Sunweb heeft nog te veel last van zijn hevige knieblessure, die hij opliep in de Giro d'Italia.

Tegen de NOS zegt de renner van Sunweb: "Het heeft op dit moment geen zin meer. Ik had niet verwacht dat het herstel van de knie zo gecompliceerd zou worden.

"Eigenlijk ben ik als een gewonde, dolle stier op de Tour afgerend na de Giro"

Bekijk hier alles over de Tour de France.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tom Dumoulin vertelt NIET mee te doen aan de Tour de France 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV