Tom Hanks geeft acteerles aan Tom Holland in The Graham Norton Show

Tom Hanks geeft acteerles aan Tom Holland in The Graham Norton Show

Twee beroemde acteer-Tom's zitten samen op de bank bij Graham Norton: Tom Hanks vertelt over zijn nieuwe film Toy Story 4, terwijl Tom Holland de hoofdrol speelt in Spider-Man: Far from Home. Hanks vindt stemacteren ontzettend moeilijk en geeft Holland wat acteerlessen.

Hetzelfde zinnetje
Tom Hanks heeft aardig wat ervaring met stemacteren vanwege zijn rol als cowboy Woody in de vier Toy Story-films, maar blijft het lastig vinden: je moet op dezelfde plek blijven zitten en toch de moeilijkste geluiden produceren. Ook wordt gevraagd om hetzelfde zinnetje eindeloos, in allerlei variaties, te herhalen, en dat probeert hij uit op Tom Holland.

De uitzending van The Graham Norton Show met onder anderen Tom Hanks en Tom Holland is vrijdag 21 juni om 23.35 uur te zien op BBC One. Bekijk het fragment hieronder.

Tom Hanks geeft acteerles aan Tom Holland in The Graham Norton Show Twee beroemde acteer-Tom's zitten samen op de bank bij Graham Norton: Tom Hanks vertelt over zijn nieuwe film Toy Story 4, terwijl Tom Holland de hoofdrol speelt in Spider-Man: Far from Home. Hanks vindt stemacteren ontzettend moeilijk en geeft Holland wat acteerlessen. Tom Hanks over Toy Story 4: "Een van de beste films die ik ooit heb gezien" Bekijk deze video » Hetzelfde zinnetjeTom Hanks heeft aardig wat ervaring met stemacteren vanwege zijn rol als cowboy Woody in de vier Toy Story-films, maar blijft het lastig vinden: je moet op dezelfde plek blijven zitten en toch de moeilijkste geluiden produceren. Ook wordt gevraagd om hetzelfde zinnetje eindeloos, in allerlei variaties, te herhalen, en dat probeert hij uit op Tom Holland. De uitzending van The Graham Norton Show met onder anderen Tom Hanks en Tom Holland is vrijdag 21 juni om 23.35 uur te zien op BBC One. Bekijk het fragment hieronder.
Talkshow :
Tom Hanks geeft acteerles aan Tom Holland in The Graham Norton Show
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tom Hanks geeft acteerles aan Tom Holland in The Graham Norton Show of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV