Schipper Auke Kooistra vaart met Maarten van der Weijden mee

Schipper Auke Kooistra vaart met Maarten van der Weijden mee

Schipper <em>Auke Kooistra</em> vaart met <em>Maarten van der Weijden</em> mee Schipper Auke Kooistra uit Oudebildtzijl heeft de komende dagen een belangrijke taak: hij vervoert het team rond Maarten van der Weijden, bestaande uit dokters, coaches en andere betrokkenen. Ook voor Kooistra betekent dat een zware periode: vorig jaar bleef hij bijna 55 jaar achter elkaar wakker. Maarten van der Weijdens tweede poging om de Elfstedentocht zwemmend af te leggen is dit jaar uitgebreid te volgen op televisie en Gids.tv. De start op 21 juni in Leeuwarden wordt live uitgezonden bij NPO 1 en er zal een livestream op Gids.tv te zien zijn. Maarten van der Weijden: 'Elfstedentocht gaat veel pijn doen' Bekijk deze video » Coach Maarten van der Weijden vertelt waar de Elfsteden-zwemtocht vorig jaar fout ging Bekijk deze video » Maarten van der Weijden krijgt tijdens Elfstedenzwemtocht gezelschap van jonge broertjes Bekijk deze video »
Zwemmen :
Schipper Auke Kooistra vaart met Maarten van der Weijden mee

Schipper Auke Kooistra uit Oudebildtzijl heeft de komende dagen een belangrijke taak: hij vervoert het team rond Maarten van der Weijden, bestaande uit dokters, coaches en andere betrokkenen. Ook voor Kooistra betekent dat een zware periode: vorig jaar bleef hij bijna 55 jaar achter elkaar wakker.

Maarten van der Weijdens tweede poging om de Elfstedentocht zwemmend af te leggen is dit jaar uitgebreid te volgen op televisie en Gids.tv. De start op 21 juni in Leeuwarden wordt live uitgezonden bij NPO 1 en er zal een livestream op Gids.tv te zien zijn.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Schipper Auke Kooistra vaart met Maarten van der Weijden mee of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen