Freddie Mercury komt met nieuwe single: 'Time Waits for No One'

Freddie Mercury komt met nieuwe single: 'Time Waits for No One'

Freddie Mercury komt met nieuwe single: 'Time Waits for No One' Opmerkelijk nieuws uit de muziekwereld: de in 1991 overleden Queen-zanger Freddie Mercury heeft een nieuwe single uit. Het blijkt te gaan om een digitaal opgepoetst nummer dat Mercury in de jaren tachtig opnam: 'Time Waits for No One'. Trailer Bohemian Rhapsody Bekijk deze trailer » Bohemian RhapsodyQueen en Freddie Mercury staan alweer een tijdje flink in de schijnwerpers door het enorme succes van de film Bohemian Rhapsody, waarin Rami Malek de rol van de zanger speelt. Een teken dat Queen in populariteit groeide was het feit dat Queen het afgelopen jaar de Top 2000 domineerde. 'Time Waits for No One' lijkt een nieuwe kandidaat voor de eindejaarslijst te zijn, maar het nummer is niet helemaal nieuw: het was dertig jaar geleden al te horen in de musical Time. Bekijk de clip van het nieuwe nummer hierboven. Bohemian Rhapsody grote winnaar bij de Golden Globes Bekijk deze video » Rami Malek wint BAFTA voor beste acteur in Bohemian Rhapsody Bekijk deze video »
Muziek :
Freddie Mercury komt met nieuwe single: 'Time Waits for No One'

Opmerkelijk nieuws uit de muziekwereld: de in 1991 overleden Queen-zanger Freddie Mercury heeft een nieuwe single uit. Het blijkt te gaan om een digitaal opgepoetst nummer dat Mercury in de jaren tachtig opnam: 'Time Waits for No One'.

Bohemian Rhapsody
Queen en Freddie Mercury staan alweer een tijdje flink in de schijnwerpers door het enorme succes van de film Bohemian Rhapsody, waarin Rami Malek de rol van de zanger speelt. Een teken dat Queen in populariteit groeide was het feit dat Queen het afgelopen jaar de Top 2000 domineerde. 'Time Waits for No One' lijkt een nieuwe kandidaat voor de eindejaarslijst te zijn, maar het nummer is niet helemaal nieuw: het was dertig jaar geleden al te horen in de musical Time.

Bekijk de clip van het nieuwe nummer hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Freddie Mercury komt met nieuwe single: 'Time Waits for No One' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV