Formule 1 GP van Frankrijk: samenvatting vrije training 1

Formule 1 GP van Frankrijk: samenvatting vrije training 1

<em>Formule 1</em> GP van <em>Frankrijk</em>: samenvatting <em>vrije training 1</em> De eerste vrije training voor de Formule 1 GP van Frankrijk zit erop. Opnieuw domineerde het team van Mercedes, met snelste tijden voor Lewis Hamilton en Valtteri Bottas. Max Verstappen werd vierde. Nieuw asfaltVeel coureurs hadden moeite met het nieuwe asfalt op de baan. Onder anderen Daniil Kvyat spinde al vroeg in de training en Max Verstappen beklaagt zich over de boordradio over het asfalt. Verstappen is dan ook het volgende slachtoffer van het asfalt: ook hij spint. Bekijk hieronder de volledige uitslag van de eerste vrije training. Formule 1 GP van Frankrijk: Max Verstappen verliest controle en spint tijdens vrije training 1 Bekijk deze video » Formule 1 GP van Frankrijk: Pierre Gasly knalt bijna in de muur tijdens vrije training 1 Bekijk deze video »
Formule 1 :
Formule 1 GP van Frankrijk: samenvatting vrije training 1

De eerste vrije training voor de Formule 1 GP van Frankrijk zit erop. Opnieuw domineerde het team van Mercedes, met snelste tijden voor Lewis Hamilton en Valtteri Bottas. Max Verstappen werd vierde.

Nieuw asfalt
Veel coureurs hadden moeite met het nieuwe asfalt op de baan. Onder anderen Daniil Kvyat spinde al vroeg in de training en Max Verstappen beklaagt zich over de boordradio over het asfalt. Verstappen is dan ook het volgende slachtoffer van het asfalt: ook hij spint.

Bekijk hieronder de volledige uitslag van de eerste vrije training.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Formule 1 GP van Frankrijk: samenvatting vrije training 1 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV