Killing Eve seizoen 2 vanaf 30 juni te zien bij de NPO

Killing Eve seizoen 2 vanaf 30 juni te zien bij de NPO

Op 30 juni is het zover: dan verschijnt het tweede seizoen van Killing Eve bij de NPO. Vanaf dan zal de serie wekelijks te zien zijn op NPO 3, terwijl het complete tweede seizoen vanaf 30 juni te bekijken is op NPO Start Plus.

Bloedstollende serie
Het eerste seizoen sloeg wereldwijd in als een bom. Hierin speelt Sandra Oh een werknemer van de Britse geheime dienst, die de psychopathische huurmoordenaar Villanelle (Jodie Comer) op het spoor komt. Ze raken in de ban van elkaar en seizoen één besloot met een bloedstollende climax. Vanaf 30 juni is eindelijk te zien hoe het verhaal verdergaat. Een deel van het tweede seizoen is opgenomen in Amsterdam.

Het tweede seizoen van Killing Eve is vanaf zondag 30 juni wekelijks om 21.55 uur te bekijken op NPO 3. Het complete tweede seizoen is vanaf 30 juni te zien op NPO Start Plus. Bekijk hieronder de trailer van seizoen 2.

<em>Killing Eve</em> seizoen 2 vanaf 30 juni te zien bij de NPO Op 30 juni is het zover: dan verschijnt het tweede seizoen van Killing Eve bij de NPO. Vanaf dan zal de serie wekelijks te zien zijn op NPO 3, terwijl het complete tweede seizoen vanaf 30 juni te bekijken is op NPO Start Plus. Killing Eve seizoen 2 komt er aan! Bekijk deze promo Bekijk deze video » Bloedstollende serieHet eerste seizoen sloeg wereldwijd in als een bom. Hierin speelt Sandra Oh een werknemer van de Britse geheime dienst, die de psychopathische huurmoordenaar Villanelle (Jodie Comer) op het spoor komt. Ze raken in de ban van elkaar en seizoen één besloot met een bloedstollende climax. Vanaf 30 juni is eindelijk te zien hoe het verhaal verdergaat. Een deel van het tweede seizoen is opgenomen in Amsterdam. Het tweede seizoen van Killing Eve is vanaf zondag 30 juni wekelijks om 21.55 uur te bekijken op NPO 3. Het complete tweede seizoen is vanaf 30 juni te zien op NPO Start Plus. Bekijk hieronder de trailer van seizoen 2.
Nieuws :
Killing Eve seizoen 2 vanaf 30 juni te zien bij de NPO

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Killing Eve seizoen 2 vanaf 30 juni te zien bij de NPO of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier