Onderzoek wijst uit: Nederland heeft geen zin in hittegolf

Onderzoek wijst uit: Nederland heeft geen zin in hittegolf

Onderzoek wijst uit: Nederland heeft geen zin in hittegolf Nederlanders zitten er niet op te wachten, maar het komt er toch echt aan: een hittegolf. Aankomende week gaat de temperatuur flink stijgen, daarom besloot Hart Van Nederland om onderzoek te doen. Meesten niet blij met warmteUit het onderzoek blijkt dat Nederlanders niet blij zijn met hitte. 64 procent van de ondervraagden heeft geen zin in de hittegolf, slechts 34 procent wordt er wel vrolijk van. De meesten hebben dan ook besloten om gewoon door te werken en geen vrij te nemen om van de warmte te genieten. Bekijk alle onderzoeksresultaten in de video hierboven. Tips tegen hitte voor bezoekers festivals Bekijk deze video » Hittegolf op komst: volgende week kans op 38 graden Bekijk deze video »
Nieuws :
Onderzoek wijst uit: Nederland heeft geen zin in hittegolf

Nederlanders zitten er niet op te wachten, maar het komt er toch echt aan: een hittegolf. Aankomende week gaat de temperatuur flink stijgen, daarom besloot Hart Van Nederland om onderzoek te doen.

Meesten niet blij met warmte
Uit het onderzoek blijkt dat Nederlanders niet blij zijn met hitte. 64 procent van de ondervraagden heeft geen zin in de hittegolf, slechts 34 procent wordt er wel vrolijk van. De meesten hebben dan ook besloten om gewoon door te werken en geen vrij te nemen om van de warmte te genieten. Bekijk alle onderzoeksresultaten in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Onderzoek wijst uit: Nederland heeft geen zin in hittegolf of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV