Zomerzonnewende: zo viert Stonehenge langste dag van het jaar

Zomerzonnewende: zo viert Stonehenge langste dag van het jaar

<em>Zomerzonnewende</em>: zo viert Stonehenge langste dag van het jaar De Zomerzonnewende werd vanmorgen vroeg bij Stonehenge zoals elk jaar op een bijzondere manier gevierd. Zo’n tienduizend mensen waren naar de historische plek gekomen voor zonsopkomst. Stonehenge speciaal open voor publiekOm 04.52 uur kwam de zon op, hier waren duizenden bezoekers getuigen van. Zomerzonnewende is een verschijnsel dat plaatsvindt op de langste dag van het jaar, het is de dag dat de Noordpool het meest naar de zon gericht is. Speciaal voor de zonnewende was de binnenste steencirkel van Stonehenge open voor publiek. Bekijk op de indrukwekkende video hierboven hoe deze gebeurtenis werd gevierd. Bekijk de historische eerste foto van een zwart gat Bekijk deze video » Koning Willem-Alexander geeft vakantietip om Ierland te bezoeken Bekijk deze video »
Entertainment :
Zomerzonnewende: zo viert Stonehenge langste dag van het jaar

De Zomerzonnewende werd vanmorgen vroeg bij Stonehenge zoals elk jaar op een bijzondere manier gevierd. Zo’n tienduizend mensen waren naar de historische plek gekomen voor zonsopkomst.

Stonehenge speciaal open voor publiek
Om 04.52 uur kwam de zon op, hier waren duizenden bezoekers getuigen van. Zomerzonnewende is een verschijnsel dat plaatsvindt op de langste dag van het jaar, het is de dag dat de Noordpool het meest naar de zon gericht is. Speciaal voor de zonnewende was de binnenste steencirkel van Stonehenge open voor publiek. Bekijk op de indrukwekkende video hierboven hoe deze gebeurtenis werd gevierd.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zomerzonnewende: zo viert Stonehenge langste dag van het jaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier