Daarom had Maarten van der Weijden een pleister op zijn hoofd

Daarom had Maarten van der Weijden een pleister op zijn hoofd

Daarom had Maarten van der Weijden een pleister op zijn hoofd Het was moeilijk te missen maar het viel ook Jeroen Pauw op dat Maarten van der Weijden een enorme pleister op zijn hoofd droeg voor aanvang van zijn Elfstedenzwemtocht. Cabaretier Martijn Koning legt uit: "Dat is om de temperatuur te meten. Waarschijnlijk zit er een soort thermometer onder geplakt." Bekijk zijn hele uitleg hierboven. Maarten van der Weijdens tweede poging om de Elfstedentocht zwemmend af te leggen, is dit jaar uitgebreid te volgen op televisie en Gids.tv. De start op 21 juni in Leeuwarden wordt live uitgezonden bij NPO 1 en er zal een livestream op Gids.tv te zien zijn. Bekijk ook Volg Maarten van der Weijden LIVE tijdens zijn Elfstedenzwemtocht (livestream) Bekijk deze video » Zo eet Maarten van der Weijden tijdens zijn Elfstedentocht Bekijk deze video » Zo slaapt Maarten van der Weijden tijdens zijn Elfsteden Zwemtocht Bekijk deze video »
TV :
Daarom had Maarten van der Weijden een pleister op zijn hoofd

Het was moeilijk te missen maar het viel ook Jeroen Pauw op dat Maarten van der Weijden een enorme pleister op zijn hoofd droeg voor aanvang van zijn Elfstedenzwemtocht. Cabaretier Martijn Koning legt uit: "Dat is om de temperatuur te meten. Waarschijnlijk zit er een soort thermometer onder geplakt." Bekijk zijn hele uitleg hierboven.

Maarten van der Weijdens tweede poging om de Elfstedentocht zwemmend af te leggen, is dit jaar uitgebreid te volgen op televisie en Gids.tv. De start op 21 juni in Leeuwarden wordt live uitgezonden bij NPO 1 en er zal een livestream op Gids.tv te zien zijn.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Daarom had Maarten van der Weijden een pleister op zijn hoofd of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV