Giel Beelen over mogelijk ontslag: "Het zal ongetwijfeld een optie zijn"

Giel Beelen over mogelijk ontslag: "Het zal ongetwijfeld een optie zijn"

Giel Beelen over mogelijk ontslag: "Het zal ongetwijfeld een optie zijn" De laatste tijd gaan er geruchten dat Giel Beelen zijn langste tijd bij Radio Veronica wel heeft gehad. Tegen Wilfred Genee zegt hij hierover: "Ik denk altijd, als er dat soort verhalen zijn dan is er iets van waar." Contracten zeggen niksDe dj praat eerlijk en open over de geruchten op BNR Nieuwsradio: "Het zal ongetwijfeld een optie zijn geweest of in de lucht hangen." Hij heeft het verhaal uiteraard gechecked en het blijkt niet waar te zijn. Daarnaast heeft hij nog een contract van anderhalf jaar. "Contracten in dit vak zeggen niks", haast Genee zich te zeggen. Beelen denkt overigens niet dat de directie tevreden is met de huidige luistercijfers. Bekijk het hele fragment hierboven. Bekijk ook Johan Derksen over ruzie in radioshow Giel Beelen Bekijk deze video » Terugkeer Krezip op Pinkpop maakt Giel Beelen aan het huilen Bekijk deze video »
Nieuws :
Giel Beelen over mogelijk ontslag: "Het zal ongetwijfeld een optie zijn"

De laatste tijd gaan er geruchten dat Giel Beelen zijn langste tijd bij Radio Veronica wel heeft gehad. Tegen Wilfred Genee zegt hij hierover: "Ik denk altijd, als er dat soort verhalen zijn dan is er iets van waar."

Contracten zeggen niks
De dj praat eerlijk en open over de geruchten op BNR Nieuwsradio: "Het zal ongetwijfeld een optie zijn geweest of in de lucht hangen." Hij heeft het verhaal uiteraard gechecked en het blijkt niet waar te zijn. Daarnaast heeft hij nog een contract van anderhalf jaar. "Contracten in dit vak zeggen niks", haast Genee zich te zeggen. Beelen denkt overigens niet dat de directie tevreden is met de huidige luistercijfers. Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Giel Beelen over mogelijk ontslag: "Het zal ongetwijfeld een optie zijn" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV