Moeder Maarten van der Weijden super trots op zoon

Moeder Maarten van der Weijden super trots op zoon

Moeder Maarten van der Weijden super trots op zoon De moeder van Maarten van der Weijden is super trots op zijn zoon, maar vind het ook wel bijzonder: "Al die mensen die hier langs de kant staan, die staan er alleen maar voor mijn zoon. Dat kan ik soms bijna niet geloven." Het begon al bij de aankondiging van zijn tweede Elfsteden Zwemtocht: "Het is al heel onwerkelijk als je bijvoorbeeld al die posters langs de wegen en in het centrum ziet hangen. En dan komt het moment dat het allemaal gaat beginnen. Het is echt heel bijzonder." Voor op schema?"Toen hij begon in Leeuwarden, lag hij na een paar uur al een kwartier achter op schema. Dat is natuurlijk niet zo erg. Maar toen bleek al snel dat hij aan het inhalen was. In Stavoren lag hij in eens anderhalf uur voor, nu nog steeds. Hij is echt pijlsnel." Maarten van der Weijden gaat enorm hard in tweede dag Elfstedentocht Bekijk deze video » Maarten van der Weijden's tweede poging om de Elfstedentocht zwemmend af te leggen is dit jaar uitgebreid te volgen op televisie en hier op Gids.tv. Zo kun je de zwemtocht volgen via een livestream op Gids.tv. Zondagochtend Elfsteden Zwemtocht: Maarten van der Weijden is over de helft Bekijk deze video » Zus Etta moedigt Maarten van der Weijden aan. Einde Elfstedenzwemtocht in zicht. Bekijk deze video »
Nieuws :
Moeder Maarten van der Weijden super trots op zoon

De moeder van Maarten van der Weijden is super trots op zijn zoon, maar vind het ook wel bijzonder: "Al die mensen die hier langs de kant staan, die staan er alleen maar voor mijn zoon. Dat kan ik soms bijna niet geloven."

Het begon al bij de aankondiging van zijn tweede Elfsteden Zwemtocht: "Het is al heel onwerkelijk als je bijvoorbeeld al die posters langs de wegen en in het centrum ziet hangen. En dan komt het moment dat het allemaal gaat beginnen. Het is echt heel bijzonder."

Voor op schema?
"Toen hij begon in Leeuwarden, lag hij na een paar uur al een kwartier achter op schema. Dat is natuurlijk niet zo erg. Maar toen bleek al snel dat hij aan het inhalen was. In Stavoren lag hij in eens anderhalf uur voor, nu nog steeds. Hij is echt pijlsnel."

Maarten van der Weijden's tweede poging om de Elfstedentocht zwemmend af te leggen is dit jaar uitgebreid te volgen op televisie en hier op Gids.tv. Zo kun je de zwemtocht volgen via een livestream op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Moeder Maarten van der Weijden super trots op zoon of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV