Maarten van der Weijden krijgt knuffel van zijn kids

Maarten van der Weijden krijgt knuffel van zijn kids

<em>Maarten van der Weijden</em> krijgt knuffel van zijn kids De dochters van Maarten van der Weijden vaarden vanmiddag met een bootje over de Friese wateren. Ze kregen daar de kans om papa Maarten nog een dikke kus te geven. "Papa gaat naar jullie zwaaien, goed?" belooft Van der Weijden de kinderen nog, voordat hij weer verder zwemt. Maarten van der Weijdens tweede poging om de Elfstedentocht zwemmend af te leggen is dit jaar uitgebreid te volgen op televisie en Gids.tv. Zo kun je de zwemtocht volgen via een livestream op Gids.tv. Zondagochtend Elfsteden Zwemtocht: Maarten van der Weijden is over de helft Bekijk deze video » Moeder Maarten van der Weijden super trots op zoon Bekijk deze video »
Nieuws :
Maarten van der Weijden krijgt knuffel van zijn kids

De dochters van Maarten van der Weijden vaarden vanmiddag met een bootje over de Friese wateren. Ze kregen daar de kans om papa Maarten nog een dikke kus te geven. "Papa gaat naar jullie zwaaien, goed?" belooft Van der Weijden de kinderen nog, voordat hij weer verder zwemt.

Maarten van der Weijdens tweede poging om de Elfstedentocht zwemmend af te leggen is dit jaar uitgebreid te volgen op televisie en Gids.tv. Zo kun je de zwemtocht volgen via een livestream op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maarten van der Weijden krijgt knuffel van zijn kids of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV