Formule 1 GP Frankrijk: Reactie Max Verstappen na de race

Formule 1 GP Frankrijk: Reactie Max Verstappen na de race

Formule 1 GP Frankrijk: Reactie Max Verstappen na de race Max Verstappen heeft alles gegeven tijdens de GP van Frankrijk. Tijdens de start had Max een kleine kans om een positie te winnen ten opzichte van Charles Leclerc. Max Verstappen moest starten vanaf plek vier en kwam ook als vierde over de finish. Doordat Sebastian Vettel vanaf de zevende plek moest starten kwam de Duitser niet in de buurt van de Nederlander.De Mercedes en Ferrari zijn met name op het rechte stuk sneller dan de Redbull van Max. Op het gebied van vermogen komen wij echt te kort aldus Verstappen. Lewis Hamilton won de GP van Frankrijk gevolgd door zijn teamgenoot Valtteri Bottas en Charles Leclerc. Bekijk hier meer video's van de GP van Frankrijk Formule 1: Samenvatting kwalificatie GP Frankrijk 2019 Bekijk deze video » Formule 1: Herhaling start GP Frankrijk 2019 Bekijk deze video » Formule 1 GP Frankrijk: Sergio Perez krijgt 5 seconden penalty Bekijk deze video » Formule 1 GP Frankrijk: Inhaalactie op Lando Norris Bekijk deze video »
Formule 1 :
Formule 1 GP Frankrijk: Reactie Max Verstappen na de race

Max Verstappen heeft alles gegeven tijdens de GP van Frankrijk. Tijdens de start had Max een kleine kans om een positie te winnen ten opzichte van Charles Leclerc.

Max Verstappen moest starten vanaf plek vier en kwam ook als vierde over de finish. Doordat Sebastian Vettel vanaf de zevende plek moest starten kwam de Duitser niet in de buurt van de Nederlander.
De Mercedes en Ferrari zijn met name op het rechte stuk sneller dan de Redbull van Max. Op het gebied van vermogen komen wij echt te kort aldus Verstappen.

Lewis Hamilton won de GP van Frankrijk gevolgd door zijn teamgenoot Valtteri Bottas en Charles Leclerc.

Bekijk hier meer video's van de GP van Frankrijk

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Formule 1 GP Frankrijk: Reactie Max Verstappen na de race of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV