Freek de Jonge valt Wilfred Genee aan: "Je weet van niets en suggereert iets"

Freek de Jonge valt Wilfred Genee aan: "Je weet van niets en suggereert iets"

Freek de Jonge valt Wilfred Genee aan: "Je weet van niets en suggereert iets" Cabaretier Freek de Jonge was gisteren te gast in Café Hendriks & Genee en dat verliep niet helemaal vlekkeloos. Tegen Wilfred Genee zegt hij over de relatie met zijn vrouw: "Je weet er niets van en je suggereert iets." Wereld ten onder"Het is een beetje klef", zegt Wilfred Genee over de relatie van Freek met zijn vrouw Hella. "Klef is natuurlijk vooringenomen. Je suggereert iets en dat is op dit moment het probleem van de media. Van niets weten en toch iets suggereren", aldus De Jonge. Volgens de cabaretier gaat hier de wereld aan ten onder. Bekijk het hele fragment hierboven. Bekijk ook Freek de Jonge verstoort Boekenbal: 'Doe niet zo dom!' Bekijk deze video » Freek de Jonge gaat 75ste verjaardag groots vieren met documentaire Bekijk deze video »
TV :
Freek de Jonge valt Wilfred Genee aan: "Je weet van niets en suggereert iets"

Cabaretier Freek de Jonge was gisteren te gast in Café Hendriks & Genee en dat verliep niet helemaal vlekkeloos. Tegen Wilfred Genee zegt hij over de relatie met zijn vrouw: "Je weet er niets van en je suggereert iets."

Wereld ten onder
"Het is een beetje klef", zegt Wilfred Genee over de relatie van Freek met zijn vrouw Hella. "Klef is natuurlijk vooringenomen. Je suggereert iets en dat is op dit moment het probleem van de media. Van niets weten en toch iets suggereren", aldus De Jonge. Volgens de cabaretier gaat hier de wereld aan ten onder. Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Freek de Jonge valt Wilfred Genee aan: "Je weet van niets en suggereert iets" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV