Zus Etta moedigt Maarten van der Weijden aan. Einde Elfstedenzwemtocht in zicht.

Zus Etta moedigt Maarten van der Weijden aan. Einde Elfstedenzwemtocht in zicht.

Zus <em>Etta</em> moedigt <em>Maarten van der Weijden</em> aan. Einde <em>Elfstedenzwemtocht</em> in zicht. Het einde van de zwemtocht van Maarten van der Weijden is in zicht, vanavond rond 19:00 uur hoopt hij in Leeuwarden aan te komen. Tot die tijd heeft hij alle aanmoedigingen nog hard nodig. Dat weet zijn zus Etta van der Weijden uiteraard ook. Zij stond vanmorgen aan de zijkant voor wat extra support. Bekijk de beelden hierboven. Maarten van der Weijdens tweede poging om de Elfstedentocht zwemmend af te leggen is dit jaar uitgebreid te volgen op televisie en Gids.tv. Zo kun je de zwemtocht volgen via een livestream op Gids.tv. Bekijk ook Vrouw Maarten van der Weijden: "Hij voelt zich lekker en goed" Bekijk deze video » Maarten van der Weijden begonnen aan laatste 15 kilometer Elfstedenzwemtocht Bekijk deze video »
Nieuws :
Zus Etta moedigt Maarten van der Weijden aan. Einde Elfstedenzwemtocht in zicht.

Het einde van de zwemtocht van Maarten van der Weijden is in zicht, vanavond rond 19:00 uur hoopt hij in Leeuwarden aan te komen. Tot die tijd heeft hij alle aanmoedigingen nog hard nodig. Dat weet zijn zus Etta van der Weijden uiteraard ook. Zij stond vanmorgen aan de zijkant voor wat extra support. Bekijk de beelden hierboven.

Maarten van der Weijdens tweede poging om de Elfstedentocht zwemmend af te leggen is dit jaar uitgebreid te volgen op televisie en Gids.tv. Zo kun je de zwemtocht volgen via een livestream op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zus Etta moedigt Maarten van der Weijden aan. Einde Elfstedenzwemtocht in zicht. of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV