Wendy van Dijk gaat hittegolf te lijf als zeemeermin

Wendy van Dijk gaat hittegolf te lijf als zeemeermin

Wendy van Dijk gaat hittegolf te lijf als zeemeermin Wat te doen tijdens een hittegolf met een zwembad in de tuin? Je verkleden als zeemeermin omdat je dochter dat zo graag wil is uiteraard een van de opties. Wendy van Dijk heeft alles over voor haar dochter Lizzy en gaat dan ook met alle liefde als zeemeermin het zwembad in, om vervolgens samen prachtig synchroon te zwemmen. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook Zo beweegt Wendy van Dijk zich voort in Parijs Bekijk deze video » Geslaagde Sem van Dijk hangt de vlag uit Bekijk deze video » Laatste nieuws hittegolf: morgen gemiddeld 33 graden Bekijk deze video »
Show :

Wat te doen tijdens een hittegolf met een zwembad in de tuin? Je verkleden als zeemeermin omdat je dochter dat zo graag wil is uiteraard een van de opties. Wendy van Dijk heeft alles over voor haar dochter Lizzy en gaat dan ook met alle liefde als zeemeermin het zwembad in, om vervolgens samen prachtig synchroon te zwemmen. Bekijk de beelden hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wendy van Dijk gaat hittegolf te lijf als zeemeermin of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV