Geen hittegolf bij training Oranjeleeuwinnen

Geen hittegolf bij training Oranjeleeuwinnen

Geen hittegolf bij training <em>Oranjeleeuwinnen</em> De Oranjeleeuwinnen zijn druk bezig met de voorbereidingen voor hun achtste finale tegen Japan, die morgenavond om 21:00 uur gespeeld wordt. Op de beelden hierboven is te zien dat er in Bédée duidelijk geen sprake is van een hittegolf, zoals die momenteel in Nederland gaande is. Nu maar hopen dat het regenachtige weer de damesploeg geen oponthoud oplevert tijdens de training. Bekijk hier alles over het WK Vrouwenvoetbal. Bekijk ook Hélène Hendriks denkt dat Oranjeleeuwinnen gaan verliezen van Japan Bekijk deze video » OranjeLeeuwin Merel van Dongen chauvinistisch: "Wordt een finale!" Bekijk deze video » Laatste nieuws hittegolf: morgen gemiddeld 33 graden Bekijk deze video »
Sport :
Geen hittegolf bij training Oranjeleeuwinnen

De Oranjeleeuwinnen zijn druk bezig met de voorbereidingen voor hun achtste finale tegen Japan, die morgenavond om 21:00 uur gespeeld wordt. Op de beelden hierboven is te zien dat er in Bédée duidelijk geen sprake is van een hittegolf, zoals die momenteel in Nederland gaande is. Nu maar hopen dat het regenachtige weer de damesploeg geen oponthoud oplevert tijdens de training.

Bekijk hier alles over het WK Vrouwenvoetbal.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geen hittegolf bij training Oranjeleeuwinnen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV