Maarten van der Weijden voorbij punt waar hij vorig jaar strandde

Maarten van der Weijden voorbij punt waar hij vorig jaar strandde

Maarten van der Weijden voorbij punt waar hij vorig jaar strandde Maarten van der Weijden passeerde vanmorgen zijn finish van vorig jaar, een bijzonder moment. Het ziet er naar uit dat het hem dit jaar wel gaat lukken zijn Elfstedenzwemtocht met succes af te ronden. Bekijk de beelden, gemaakt vanuit Burdaard, hierboven. Maarten van der Weijdens tweede poging om de Elfstedentocht zwemmend af te leggen is dit jaar uitgebreid te volgen op televisie en Gids.tv. Zo kun je de zwemtocht volgen via een livestream op Gids.tv. Bekijk ook Maarten van der Weijden over de sluis getild Bekijk deze video » Maarten Van der Weijden niet te moe om te zwaaien naar aanwezige publiek Bekijk deze video » Zus Etta moedigt Maarten van der Weijden aan. Einde Elfstedenzwemtocht in zicht. Bekijk deze video »
Nieuws :

Maarten van der Weijden passeerde vanmorgen zijn finish van vorig jaar, een bijzonder moment. Het ziet er naar uit dat het hem dit jaar wel gaat lukken zijn Elfstedenzwemtocht met succes af te ronden. Bekijk de beelden, gemaakt vanuit Burdaard, hierboven.

Maarten van der Weijdens tweede poging om de Elfstedentocht zwemmend af te leggen is dit jaar uitgebreid te volgen op televisie en Gids.tv. Zo kun je de zwemtocht volgen via een livestream op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maarten van der Weijden voorbij punt waar hij vorig jaar strandde of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV