Maarten van der Weijden aangekomen in Dokkum

Maarten van der Weijden aangekomen in Dokkum

Maarten van der Weijden aangekomen in Dokkum Maarten van der Weijden is hard op weg naar Leeuwarden, waar hij vanavond rond 19:00 uur aan hoopt te komen. Tussendoor kwam hij uiteraard ook door Dokkum, waar een enorme menigte hem aanmoedigde. Bekijk de beelden hierboven. Maarten van der Weijdens tweede poging om de Elfstedentocht zwemmend af te leggen is dit jaar uitgebreid te volgen op televisie en Gids.tv. Zo kun je de zwemtocht volgen via een livestream op Gids.tv. Bekijk ook Maarten Van der Weijden niet te moe om te zwaaien naar aanwezige publiek Bekijk deze video » Zus Etta moedigt Maarten van der Weijden aan. Einde Elfstedenzwemtocht in zicht. Bekijk deze video » Maarten van der Weijden voorbij punt waar hij vorig jaar strandde Bekijk deze video »
Nieuws :
Maarten van der Weijden aangekomen in Dokkum

Maarten van der Weijden is hard op weg naar Leeuwarden, waar hij vanavond rond 19:00 uur aan hoopt te komen. Tussendoor kwam hij uiteraard ook door Dokkum, waar een enorme menigte hem aanmoedigde. Bekijk de beelden hierboven.

Maarten van der Weijdens tweede poging om de Elfstedentocht zwemmend af te leggen is dit jaar uitgebreid te volgen op televisie en Gids.tv. Zo kun je de zwemtocht volgen via een livestream op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maarten van der Weijden aangekomen in Dokkum of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV