Château Meiland: Martien is van trap gevallen en zit in het gips

Château Meiland: Martien is van trap gevallen en zit in het gips

Château Meiland: Martien is van trap gevallen en zit in het gips Martien van Château Meiland is van de trap gevallen en heeft daarnaast ook een zere enkel. "Erg he, zo balen. Helemaal in het gips. Kan ik helemaal niet hebben." Bekijk de beelden hierboven. Château Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Chateau Meiland: Martien is geïrriteerd en chagrijnig Bekijk deze video » Chateau Meiland: de beste Franse uitspraken van Martien op een rij Bekijk deze video » Martien kondigt tweede seizoen Chateau Meiland aan Bekijk deze video »
TV :

Martien van Château Meiland is van de trap gevallen en heeft daarnaast ook een zere enkel. "Erg he, zo balen. Helemaal in het gips. Kan ik helemaal niet hebben." Bekijk de beelden hierboven.

Château Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Château Meiland: Martien is van trap gevallen en zit in het gips of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV