Maarten van der Weijden begonnen aan laatste 15 kilometer Elfstedenzwemtocht

Maarten van der Weijden begonnen aan laatste 15 kilometer Elfstedenzwemtocht

Maarten van der Weijden begonnen aan laatste 15 kilometer Elfstedenzwemtocht Maarten van der Weijden is bijna aan het einde gekomen van zijn Elfstedenzwemtocht. Het is voor hem te hopen dat de laatste loodjes niet het zwaarst zijn. Bekijk hierboven zojuist binnengekomen beelden van zijn tocht uit Burdaard. Hij heeft inmiddels 181 kilometer gezwommen en nog maar 15 kilometer te gaan. Maarten van der Weijdens tweede poging om de Elfstedentocht zwemmend af te leggen is dit jaar uitgebreid te volgen op televisie en Gids.tv. Zo kun je de zwemtocht volgen via een livestream op Gids.tv. Bekijk ook Maarten Van der Weijden niet te moe om te zwaaien naar aanwezige publiek Bekijk deze video » Zus Etta moedigt Maarten van der Weijden aan. Einde Elfstedenzwemtocht in zicht. Bekijk deze video » Maarten van der Weijden voorbij punt waar hij vorig jaar strandde Bekijk deze video »
Nieuws :
Maarten van der Weijden begonnen aan laatste 15 kilometer Elfstedenzwemtocht

Maarten van der Weijden is bijna aan het einde gekomen van zijn Elfstedenzwemtocht. Het is voor hem te hopen dat de laatste loodjes niet het zwaarst zijn. Bekijk hierboven zojuist binnengekomen beelden van zijn tocht uit Burdaard. Hij heeft inmiddels 181 kilometer gezwommen en nog maar 15 kilometer te gaan.

Maarten van der Weijdens tweede poging om de Elfstedentocht zwemmend af te leggen is dit jaar uitgebreid te volgen op televisie en Gids.tv. Zo kun je de zwemtocht volgen via een livestream op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maarten van der Weijden begonnen aan laatste 15 kilometer Elfstedenzwemtocht of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV