Coach Maarten van der Weijden over zwemmers prestatie

Coach Maarten van der Weijden over zwemmers prestatie

Jaap van Goor trainde Maarten van der Weijden vroeger voor het zwemmen van grote afstanden. Hij had niet verwacht dat Maarten dit zou doen.

,,Het was een ongelooflijk goede zwemmer. Hij kon alles", vertelt Jaap van Goor bij Dit is M. ,,Toen was hij nog klein, later is hij ontzettend in de lengte gegroeid."

Jaap vertelt ook dat Maarten het langzaam maar zeker heeft opgebouwd. ,,Op den duur waren zijn 10 kilometers zijn specialiteit."

Coach Maarten van der Weijden over zwemmers prestatie Jaap van Goor trainde Maarten van der Weijden vroeger voor het zwemmen van grote afstanden. Hij had niet verwacht dat Maarten dit zou doen. ,,Het was een ongelooflijk goede zwemmer. Hij kon alles", vertelt Jaap van Goor bij Dit is M. ,,Toen was hij nog klein, later is hij ontzettend in de lengte gegroeid." Jaap vertelt ook dat Maarten het langzaam maar zeker heeft opgebouwd. ,,Op den duur waren zijn 10 kilometers zijn specialiteit." Bekijk ook Maarten van der Weijden begonnen aan laatste 15 kilometer Elfstedenzwemtocht Bekijk deze video » Maarten van der Weijden krijgt eigen standbeeld na Elfstedenzwemtocht Bekijk deze video »
Nieuws :
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Coach Maarten van der Weijden over zwemmers prestatie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV