Geordie Shore-ster Holly Hagan ten huwelijk gevraagd

Geordie Shore-ster Holly Hagan ten huwelijk gevraagd

Voormalig Geordie Shore deelneemster Holly Hagan gaat trouwen. Haar vriend Jacob Blyth heeft haar ten huwelijk gevraagd op een hele speciale locatie.

Jacob vroeg haar ten huwelijk op een prachtige plek op Ibiza. Holly schrijft op haar Instagram dat ze in schock was maar dat ze niet kan wachten om met Jacob het huwelijksbootje in te stappen.

Bekijk de video hieronder.

Geordie Shore-ster Holly Hagan ten huwelijk gevraagd Voormalig Geordie Shore deelneemster Holly Hagan gaat trouwen. Haar vriend Jacob Blyth heeft haar ten huwelijk gevraagd op een hele speciale locatie. Jacob vroeg haar ten huwelijk op een prachtige plek op Ibiza. Holly schrijft op haar Instagram dat ze in schock was maar dat ze niet kan wachten om met Jacob het huwelijksbootje in te stappen. Bekijk de video hieronder. Bekijk ook Gertjan Verbeek nodigt Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee niet uit op bruiloft Bekijk deze video » Zo werd Nienke Plas ten huwelijk gevraagd Bekijk deze video »
Entertainment :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geordie Shore-ster Holly Hagan ten huwelijk gevraagd of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV