Regisseur Woody Allen in Nederland voor concert

Regisseur Woody Allen in Nederland voor concert

De legendarische regisseur Woody Allen is gespot voor het Amstel Hotel in Amsterdam. De 83-jarige Allen was in Nederland om een concert te geven.

De regisseur speelt namelijk een aardig nootje klarinet. Samen met de New Orleans Jazzband treedt Woody Allen wel eens op om zijn kunsten te laten horen. Vandaag deed hij dit in Carré.

Bekijk de beelden hieronder.

Regisseur Woody Allen in Nederland voor concert De legendarische regisseur Woody Allen is gespot voor het Amstel Hotel in Amsterdam. De 83-jarige Allen was in Nederland om een concert te geven. De regisseur speelt namelijk een aardig nootje klarinet. Samen met de New Orleans Jazzband treedt Woody Allen wel eens op om zijn kunsten te laten horen. Vandaag deed hij dit in Carré. Bekijk de beelden hieronder. Bekijk ook Thomas Erdbrink was niet blij met media-aandacht Bekijk deze video » Youtuber Gio Latooy maakt eigen speelfilm Bekijk deze video »
Nieuws
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Regisseur Woody Allen in Nederland voor concert of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: amsterdam, nederland, concert, new orleans, regisseur, hotel, nootje, amstel hotel, amstel, orleans, kunsten, video, woody allen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.