Chateau Meiland: ondanks gebroken arm gaat Martien gewoon door

Chateau Meiland: ondanks gebroken arm gaat Martien gewoon door

Chateau Meiland: ondanks gebroken arm gaat Martien gewoon door De problemen stapelen zich op bij de verbouwing van het chateau in Chateau Meiland. Martien heeft zijn arm gebroken, maar hij zal toch doormoeten. Anders komt de opening in gevaar door tijdsnood. "Dan krijg ik maar ruzie in het ziekenhuis. We komen anders in zó'n tijdsnood!" Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv. Chateau Meiland: Martien is geïrriteerd en chagrijnig Bekijk deze video » Chateau Meiland: de beste Franse uitspraken van Martien op een rij Bekijk deze video » Martien kondigt tweede seizoen Chateau Meiland aan Bekijk deze video »
TV :

De problemen stapelen zich op bij de verbouwing van het chateau in Chateau Meiland. Martien heeft zijn arm gebroken, maar hij zal toch doormoeten. Anders komt de opening in gevaar door tijdsnood. "Dan krijg ik maar ruzie in het ziekenhuis. We komen anders in zó'n tijdsnood!"

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: ondanks gebroken arm gaat Martien gewoon door of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV