Persconferentie Oranjeleeuwinnen gaat niet helemaal zoals gepland

Persconferentie Oranjeleeuwinnen gaat niet helemaal zoals gepland

Persconferentie Oranjeleeuwinnen gaat niet helemaal zoals gepland Bondscoach Sarina Wiegman en middenvelder Daniëlle van de Donk gaven in de aanloop naar de wedstrijd tegen Japan een persconferentie, maar dat ging niet helemaal zoals gepland. Er moest koste wat kost een bal op de tafel staan, maar hierdoor werd Van de Donk onzichtbaar. Ook de vertaaloortjes leverden een hoop gedoe op. Hélène Hendriks denkt dat Oranjeleeuwinnen gaan verliezen van Japan Bekijk deze video » OranjeLeeuwin Merel van Dongen chauvinistisch: "Wordt een finale!" Bekijk deze video » Geen hittegolf bij training Oranjeleeuwinnen Bekijk deze video »
Voetbal :

Bondscoach Sarina Wiegman en middenvelder Daniëlle van de Donk gaven in de aanloop naar de wedstrijd tegen Japan een persconferentie, maar dat ging niet helemaal zoals gepland. Er moest koste wat kost een bal op de tafel staan, maar hierdoor werd Van de Donk onzichtbaar. Ook de vertaaloortjes leverden een hoop gedoe op.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Persconferentie Oranjeleeuwinnen gaat niet helemaal zoals gepland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV