Gerard Ekdom en Giel Beelen over 10 jaar na de dood van Michael Jackson

Gerard Ekdom en Giel Beelen over 10 jaar na de dood van Michael Jackson

Michael Jackson, de King of Pop, stierf ten gevolgen van een hartstilstand. 10 jaar na zijn dood heeft de legendarische hitmachine nog steeds een grote impact.

Gerard Ekdom
Gerard Ekdom herinnert zich de dood van Michael Jackson nog. ,,Ik was bij een concert van Steely Dan. Toen ik thuis kwam zag ik op Twitter: Michael Jackson dood", vertelt hij bij Shownieuws. ,,Ik dacht hoe kan dat nou? Hoe kan Michael Jackson nou dood gaan?"

Giel Beelen
,,Ik kon het zo niet geloven. Ik heb echt moeten huilen." Giel weet nog dat er veel geruchten rondgingen. ,,Er gingen verhalen rond dat er iets was met Michael Jackson want er waren wat ambulances bij zijn huis gesignaleerd." Giel heeft vervolgens CNN aangezet om op de hoogte te blijven rondom het nieuws van de icoon. ,,Ik moest eigenlijk gewoon naar bed want ik had gewoon een ochtendshow de volgende dag. Ik kon het niet uitzetten. Ik bleef maar kijken."

Bekijk de hele video van Shownieuws hieronder.


Gerard Ekdom en Giel Beelen over 10 jaar na de dood van Michael Jackson Michael Jackson, de King of Pop, stierf ten gevolgen van een hartstilstand. 10 jaar na zijn dood heeft de legendarische hitmachine nog steeds een grote impact. Gerard EkdomGerard Ekdom herinnert zich de dood van Michael Jackson nog. ,,Ik was bij een concert van Steely Dan. Toen ik thuis kwam zag ik op Twitter: Michael Jackson dood", vertelt hij bij Shownieuws. ,,Ik dacht hoe kan dat nou? Hoe kan Michael Jackson nou dood gaan?" Giel Beelen,,Ik kon het zo niet geloven. Ik heb echt moeten huilen." Giel weet nog dat er veel geruchten rondgingen. ,,Er gingen verhalen rond dat er iets was met Michael Jackson want er waren wat ambulances bij zijn huis gesignaleerd." Giel heeft vervolgens CNN aangezet om op de hoogte te blijven rondom het nieuws van de icoon. ,,Ik moest eigenlijk gewoon naar bed want ik had gewoon een ochtendshow de volgende dag. Ik kon het niet uitzetten. Ik bleef maar kijken." Bekijk de hele video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Lookalike Michael Jackson: 'Iemand vroeg me wat mij bezielde om een pedofiel na te doen' Bekijk deze video » Bekijk Mick Jagger’s eerste optreden na hartoperatie Bekijk deze video »
TV :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gerard Ekdom en Giel Beelen over 10 jaar na de dood van Michael Jackson of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV