Meezwemmers Maarten van der Weijden moesten overgeven van het vieze water

Meezwemmers Maarten van der Weijden moesten overgeven van het vieze water

Uiteraard wordt ook in Pauw nagepraat over de heroïsche Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden. Een aantal meezwemmers vertellen over hun ervaringen, en hoe ze misselijk werden van het water dat ze binnenkregen.

Overgeven
De 'meezwemmers' zwommen bij elke doorkomst twee kilometer met Van der Weijden mee, wat voor hen al zwaar genoeg was; ze hebben nog steeds last van zware armen. Het zwaarste was misschien wel het vele water dat ze binnenkregen. Meezwemmer Gert vertelt dat hij in de nacht van zaterdag op zondag zelfs moest overgeven.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Meezwemmers <em>Maarten van der Weijden</em> moesten overgeven van het vieze water Uiteraard wordt ook in Pauw nagepraat over de heroïsche Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden. Een aantal meezwemmers vertellen over hun ervaringen, en hoe ze misselijk werden van het water dat ze binnenkregen. "Maarten van der Weijden moet zijn hele schuld inlossen," aldus Evelien de Bruijn Bekijk deze video » OvergevenDe 'meezwemmers' zwommen bij elke doorkomst twee kilometer met Van der Weijden mee, wat voor hen al zwaar genoeg was; ze hebben nog steeds last van zware armen. Het zwaarste was misschien wel het vele water dat ze binnenkregen. Meezwemmer Gert vertelt dat hij in de nacht van zaterdag op zondag zelfs moest overgeven. Bekijk het hele fragment hieronder.
Zwemmen :
Meezwemmers Maarten van der Weijden moesten overgeven van het vieze water
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Meezwemmers Maarten van der Weijden moesten overgeven van het vieze water of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV