Temptation Island VIPS 2019: 'Heftigste seizoen ooit'

Temptation Island VIPS 2019: 'Heftigste seizoen ooit'

Temptation Island VIPS 2019: 'Heftigste seizoen ooit' Vanaf 27 juni is het nieuwe seizoen van Temptation Island Vips te zien op Videoland. De koppels en verleiders blikken vooruit op een naar eigen zeggen heftig seizoen. Deelnemer Thomas: Ik weet niet of ik het graag terug wil zien maar dat zegt misschien ook alweer genoeg." Heftigste seizoen ooit"Ik weet wel zeker dat dit het heftigste seizoen ooit gaat worden", laat deelnemer Damian weten. Dat zal een opluchting voor de kijker zijn aangezien het afgelopen seizoen van de reguliere serie door vele kijkers werd omschreven als het saaiste ooit. "In de eerste aflevering gebeurt al meer dan in het hele vorige seizoen", aldus Thomas. Bekijk het hele item van het AD hierboven. Bekijk ook Over drie weken begint Temptation Island VIPS en dit zijn de deelnemers Bekijk deze video » Temptation Island VIPS 2019: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
TV :

Vanaf 27 juni is het nieuwe seizoen van Temptation Island Vips te zien op Videoland. De koppels en verleiders blikken vooruit op een naar eigen zeggen heftig seizoen. Deelnemer Thomas: Ik weet niet of ik het graag terug wil zien maar dat zegt misschien ook alweer genoeg."

Heftigste seizoen ooit
"Ik weet wel zeker dat dit het heftigste seizoen ooit gaat worden", laat deelnemer Damian weten. Dat zal een opluchting voor de kijker zijn aangezien het afgelopen seizoen van de reguliere serie door vele kijkers werd omschreven als het saaiste ooit. "In de eerste aflevering gebeurt al meer dan in het hele vorige seizoen", aldus Thomas. Bekijk het hele item van het AD hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Temptation Island VIPS 2019: 'Heftigste seizoen ooit' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: vrouwen, videoland, serie, eerste aflevering, opluchting, jongensdroom, gekkigheid, video, damian, Temptation Island, nieuw seizoen, verleiders, verleider, temptation, vips, temptation island vips, seizoen


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV