André Hazes bouwt zwembad voor zoontje bij tropische temperaturen

André Hazes bouwt zwembad voor zoontje bij tropische temperaturen

André Hazes bouwt zwembad voor zoontje bij tropische temperaturen André Hazes heeft een van de warmste dagen van het jaar uitgekozen om een enorm zwembad voor zijn zoontje in de tuin te bouwen. Maar het resultaat mag er wezen. Bekijk hierboven de beelden die de zanger op zijn Instagrampagina plaatste. Bekijk ook Wendy van Dijk gaat hittegolf te lijf als zeemeermin Bekijk deze video » Hoe ga je om met een hittegolf? Helga van Leur geeft tips Bekijk deze video » 'Zo gaat Dionne Stax de hittegolf te lijf bij NOS Journaal' Bekijk deze video »
Show

André Hazes heeft een van de warmste dagen van het jaar uitgekozen om een enorm zwembad voor zijn zoontje in de tuin te bouwen. Maar het resultaat mag er wezen. Bekijk hierboven de beelden die de zanger op zijn Instagrampagina plaatste.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op André Hazes bouwt zwembad voor zoontje bij tropische temperaturen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: zwembad, tuin, hittegolf, wezen, andré hazes, video, zanger

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.