Weerbericht: na tropische nacht temperaturen tot 37 graden vanmiddag

Weerbericht: na tropische nacht temperaturen tot 37 graden vanmiddag

Weerbericht: na tropische nacht temperaturen tot 37 graden vanmiddag Het was een warme nacht in Nederland. In Eindhoven werd het zelfs niet 'kouder' dan 22,9 graden. Hierdoor lopen de temperaturen ook alweer snel op vandaag, met uitschieters naar de 37 graden. Vanaf morgen is er echter een ander weerbeeld. Bekijk het hele weerbericht van RTL Weer hierboven. Bekijk ook Hoe ga je om met een hittegolf? Helga van Leur geeft tips Bekijk deze video » 'Zo gaat Dionne Stax de hittegolf te lijf bij NOS Journaal' Bekijk deze video » André Hazes bouwt zwembad voor zoontje bij tropische temperaturen Bekijk deze video »
Nieuws :

Het was een warme nacht in Nederland. In Eindhoven werd het zelfs niet 'kouder' dan 22,9 graden. Hierdoor lopen de temperaturen ook alweer snel op vandaag, met uitschieters naar de 37 graden. Vanaf morgen is er echter een ander weerbeeld. Bekijk het hele weerbericht van RTL Weer hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Weerbericht: na tropische nacht temperaturen tot 37 graden vanmiddag of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV