Voorbeschouwing Nederland-Japan op WK Frankrijk

Voorbeschouwing Nederland-Japan op WK Frankrijk

Voorbeschouwing <em>Nederland-Japan</em> op WK Frankrijk De Oranjeleeuwinnen spelen vanavond om 21:00 uur tegen Japan, in de achtste finales van het WK in Frankrijk. "Japan is een grootmacht in het voetbal. Maar Nederland is de favoriet", aldus verslaggever Rypke Bakker bij Nu.nl. Bookmakers geloven in NederlandJapan heeft de afgelopen edities van het WK goed gepresteerd en is dan ook een geduchte tegenstander. De bookmakers zijn echter positief over de kansen voor Nederland en dat geldt ook voor verslaggever Rypke Bakker: "Het is een grootmacht in het voetbal maar ook een grootmacht die in een overgangsfase zit. Op dit moment is Nederland de favoriet met alle ervaring die er inmiddels in zit. De bookmakers zeggen ook: Nederland gaat winnen." Bekijk de hele voorbeschouwing hierboven. Bekijk ook Hélène Hendriks denkt dat Oranjeleeuwinnen gaan verliezen van Japan Bekijk deze video » OranjeLeeuwin Merel van Dongen chauvinistisch: "Wordt een finale!" Bekijk deze video » Geen hittegolf bij training Oranjeleeuwinnen Bekijk deze video »
Voetbal :
Voorbeschouwing Nederland-Japan op WK Frankrijk

De Oranjeleeuwinnen spelen vanavond om 21:00 uur tegen Japan, in de achtste finales van het WK in Frankrijk. "Japan is een grootmacht in het voetbal. Maar Nederland is de favoriet", aldus verslaggever Rypke Bakker bij Nu.nl.

Bookmakers geloven in Nederland
Japan heeft de afgelopen edities van het WK goed gepresteerd en is dan ook een geduchte tegenstander. De bookmakers zijn echter positief over de kansen voor Nederland en dat geldt ook voor verslaggever Rypke Bakker: "Het is een grootmacht in het voetbal maar ook een grootmacht die in een overgangsfase zit. Op dit moment is Nederland de favoriet met alle ervaring die er inmiddels in zit. De bookmakers zeggen ook: Nederland gaat winnen." Bekijk de hele voorbeschouwing hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Voorbeschouwing Nederland-Japan op WK Frankrijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV