Politieagente Souad Boumedien gaat tijdens interview achter autovernieler aan

Politieagente Souad Boumedien gaat tijdens interview achter autovernieler aan

Politieagente Souad Boumedien gaat tijdens interview achter autovernieler aan Souad Boumedien, sinds kort woordvoerder van de Amsterdamse politie, zat middenin een interview met SBS 6 toen ze in haar ooghoek iets zag gebeuren. Ze rende er direct naartoe en wist uiteindelijk een man op te pakken die een auto vernielt had. "We zijn allround tegenwoordig." Peter R. de Vries denkt dat dood Anja Schaap moeilijk op te lossen is Bekijk deze video » Schokkende beelden getoond tijdens rechtszaak Malek F. Bekijk deze video »
Misdaad

Souad Boumedien, sinds kort woordvoerder van de Amsterdamse politie, zat middenin een interview met SBS 6 toen ze in haar ooghoek iets zag gebeuren. Ze rende er direct naartoe en wist uiteindelijk een man op te pakken die een auto vernielt had. "We zijn allround tegenwoordig."

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Politieagente Souad Boumedien gaat tijdens interview achter autovernieler aan of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: auto, politie, interview, sbs, video, woordvoerder, sbs 6

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.