Vanavond in Beau en de Veteranen: 'Het litteken gaat niet weg'

Vanavond in Beau en de Veteranen: 'Het litteken gaat niet weg'

Vanavond in Beau en de Veteranen: 'Het litteken gaat niet weg' Het indrukwekkende Beau en de Veteranen is vanavond weer te zien op RTL4. "Zullen deze veteranen ooit van PTSS afkomen?", vraagt Beau zich af. "De wond kan helen maar het litteken gaat niet weg", aldus een meereizende deskundige. In de aflevering van vanavond worden de veteranen nog één keer met zichzelf geconfronteerd en dat levert bijzondere beelden op. "Dit was echt de mooiste reis van mijn leven." Bekijk het hele fragment hierboven. Beau en de Veteranen is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt daarna alle uitzendingen van Beau en de Veteranen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Pauw gemist? Lydia uit Beau en de Veteranen vertelt haar heftige verhaal Bekijk deze video » Beau En De Veteranen: Militair met PTSS verwondde zichzelf Bekijk deze video »
TV :

Het indrukwekkende Beau en de Veteranen is vanavond weer te zien op RTL4. "Zullen deze veteranen ooit van PTSS afkomen?", vraagt Beau zich af. "De wond kan helen maar het litteken gaat niet weg", aldus een meereizende deskundige. In de aflevering van vanavond worden de veteranen nog één keer met zichzelf geconfronteerd en dat levert bijzondere beelden op. "Dit was echt de mooiste reis van mijn leven." Bekijk het hele fragment hierboven.

Beau en de Veteranen is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt daarna alle uitzendingen van Beau en de Veteranen terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Beau en de Veteranen: 'Het litteken gaat niet weg' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: veteranen, bloed, ptss, muggen, rtl4, tv-programma, deskundige, fragment, 2030, wond, video, rtl, zorg, rtl 4, reis, terugkijken


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV