Maarten van der Weijden blikt terug op Elfstedenzwemtocht: "Ik voel me gedragen en gesteund"

Maarten van der Weijden blikt terug op Elfstedenzwemtocht: "Ik voel me gedragen en gesteund"

Maarten van der Weijden blikt terug op Elfstedenzwemtocht: "Ik voel me gedragen en gesteund" Maarten van der Weijden voelt zich goed. Dat laat hij weten tijdens zijn eerste echte interview na het afronden van zijn Elfstedenzwemtocht: "Ik voel me beter dan vorig jaar maar heb wel wat last van schuurplekken." Doorkomsten waren fantastisch"Als je bedenkt dat ik 200 kilometer heb gezwommen valt het wel mee", aldus de zwemmer over zijn huidige lichamelijke conditie. "Vorig jaar was echt een lijdensweg en nu heb ik echt genoten. Ik heb genoten van alle mensen op de kant en dat het zo goed ging en goed bleef gaan." Wat zijn de momenten die hem het meest bij zijn gebleven? "Vooral de doorkomsten waren heel massaal en bijzonder. Ik vond het fantastisch. Dit kan alleen maar hier in Friesland. Ik voel me enorm gedragen en gesteund." Bekijk het hele interview hierboven. Bekijk ook Maarten van der Weijden begonnen aan laatste 15 kilometer Elfstedenzwemtocht Bekijk deze video » Maarten van der Weijden krijgt eigen standbeeld na Elfstedenzwemtocht Bekijk deze video » Terugkijken: Finish elfstedenzwemtocht Maarten van der Weijden Bekijk deze video »
Nieuws :

Maarten van der Weijden voelt zich goed. Dat laat hij weten tijdens zijn eerste echte interview na het afronden van zijn Elfstedenzwemtocht: "Ik voel me beter dan vorig jaar maar heb wel wat last van schuurplekken."

Doorkomsten waren fantastisch
"Als je bedenkt dat ik 200 kilometer heb gezwommen valt het wel mee", aldus de zwemmer over zijn huidige lichamelijke conditie. "Vorig jaar was echt een lijdensweg en nu heb ik echt genoten. Ik heb genoten van alle mensen op de kant en dat het zo goed ging en goed bleef gaan." Wat zijn de momenten die hem het meest bij zijn gebleven? "Vooral de doorkomsten waren heel massaal en bijzonder. Ik vond het fantastisch. Dit kan alleen maar hier in Friesland. Ik voel me enorm gedragen en gesteund." Bekijk het hele interview hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maarten van der Weijden blikt terug op Elfstedenzwemtocht: "Ik voel me gedragen en gesteund" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV