Zo kunnen Oranje Leeuwinnen Japan verslaan volgens ervaringsdeskundige Kirsten van de Ven

Zo kunnen Oranje Leeuwinnen Japan verslaan volgens ervaringsdeskundige Kirsten van de Ven

Zo kunnen Oranje Leeuwinnen Japan verslaan volgens ervaringsdeskundige Kirsten van de Ven De Oranje Leeuwinnen maken zich op voor de WK-wedstrijd tegen Japan van vanavond. Oud-international Kirsten van de Ven heeft er vertrouwen in dat de Nederlandse voetbalsters het kunnen winnen van de Japanse dames en deelt haar tips in bovenstaande AD-video. Van de Ven is ervaringsdeskundige“Ik denk dat je met je spel spelen al een heel eind kunt komen”, vertelt de manager vrouwenvoetbal van de KNVB. Zelf scoorde Kirsten als Nederlandse voetbalster het enige doelpunt namens Nederland tegen Japan op een WK, dus de ex-voetbalster weet waarover ze praat. “Ik denk dat achter de linie kansen liggen.”’ Het Nederlands dameselftal speelt vanavond (dinsdagavond 25 juni) om 21.00 uur tegen Japan. Via Gids.tv kun je alles rond het WK Damesvoetbal 2019 en de Oranje Leeuwinnen volgen. Valentijn Driessen blijft kritisch op OranjeLeeuwinnen: "Er mankeert toch wel een hoop aan, hoor" Bekijk deze video » WK Damesvoetbal 2019: Japan niet bang voor Oranje Leeuwinnen Bekijk deze video »
Voetbal :
Zo kunnen Oranje Leeuwinnen Japan verslaan volgens ervaringsdeskundige Kirsten van de Ven

De Oranje Leeuwinnen maken zich op voor de WK-wedstrijd tegen Japan van vanavond. Oud-international Kirsten van de Ven heeft er vertrouwen in dat de Nederlandse voetbalsters het kunnen winnen van de Japanse dames en deelt haar tips in bovenstaande AD-video.

Van de Ven is ervaringsdeskundige
“Ik denk dat je met je spel spelen al een heel eind kunt komen”, vertelt de manager vrouwenvoetbal van de KNVB. Zelf scoorde Kirsten als Nederlandse voetbalster het enige doelpunt namens Nederland tegen Japan op een WK, dus de ex-voetbalster weet waarover ze praat. “Ik denk dat achter de linie kansen liggen.”’

Het Nederlands dameselftal speelt vanavond (dinsdagavond 25 juni) om 21.00 uur tegen Japan. Via Gids.tv kun je alles rond het WK Damesvoetbal 2019 en de Oranje Leeuwinnen volgen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zo kunnen Oranje Leeuwinnen Japan verslaan volgens ervaringsdeskundige Kirsten van de Ven of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV