Waylon en Bibi geven zangtalent door aan dochter Teddy

Waylon en Bibi geven zangtalent door aan dochter Teddy

Waylon en Bibi geven zangtalent door aan dochter Teddy Kleine Teddy, de dochter van Waylon en Bibi, zingt er al behoorlijk op los. Het kleine meisje kraait lekker mee als mama Bibi Breijman losgaat op het nummer Twist & Shout van The Beatles. Muzikale dochter“Zingend de dag beginnen”, schrijft Bibi op Instagram bij twee schattige filmpjes waarin Teddy een noot met haar moeder meezingt. Hun muzikale dochter is inmiddels zo’n zeven maanden oud. Bekijk de video's hierboven. It Takes 2Waylon is een bekende zanger, maar ook Bibi is geboren met zangtalent. De twee leerden elkaar kennen tijdens opnames van het tv-programma It Takes 2, waarin bekende Nederlanders uit hun comfortzone stappen en op een groot podium optreden als zanger of zangeres. Waylon en Bibi vieren eindelijk kraamfeest baby Teddy Bekijk deze video » Waylon geeft vriendin Bibi Breijman ring voor Moederdag Bekijk deze video »
Entertainment :

Kleine Teddy, de dochter van Waylon en Bibi, zingt er al behoorlijk op los. Het kleine meisje kraait lekker mee als mama Bibi Breijman losgaat op het nummer Twist & Shout van The Beatles.

Muzikale dochter
“Zingend de dag beginnen”, schrijft Bibi op Instagram bij twee schattige filmpjes waarin Teddy een noot met haar moeder meezingt. Hun muzikale dochter is inmiddels zo’n zeven maanden oud. Bekijk de video's hierboven.

It Takes 2
Waylon is een bekende zanger, maar ook Bibi is geboren met zangtalent. De twee leerden elkaar kennen tijdens opnames van het tv-programma It Takes 2, waarin bekende Nederlanders uit hun comfortzone stappen en op een groot podium optreden als zanger of zangeres.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Waylon en Bibi geven zangtalent door aan dochter Teddy of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV