Japanse verdedigster Shimizu lyrisch over Lieke Martens

Japanse verdedigster Shimizu lyrisch over Lieke Martens

Japanse verdedigster Shimizu lyrisch over Lieke Martens De Japanse voetbalsters zijn klaar voor de wedstrijd tegen de Oranje Leeuwinnen op het WK Damesvoetbal. De verdedigster Risa Shimizu is heel erg te spreken over de voetbalkwaliteiten van Lieke Martens, zo vertelt ze tijdens de persconferentie in bovenstaande video. Shimizu weet ook al hoe ze met de verdediging de strijd tegen de Nederlandse dames willen aangaan. Het Nederlands dameselftal speelt vanavond (dinsdagavond 25 juni) om 21.00 uur tegen Japan. Via Gids.tv kun je alles rond het WK Damesvoetbal 2019 en de Oranje Leeuwinnen volgen. Biografie over voetbalster Lieke Martens: 'Er was geen vrouwelijk voetbalidool' Bekijk deze video » "Oranjeleeuwinnen maken kans om WK vrouwenvoetbal te winnen" Bekijk deze video »
Voetbal :

De Japanse voetbalsters zijn klaar voor de wedstrijd tegen de Oranje Leeuwinnen op het WK Damesvoetbal. De verdedigster Risa Shimizu is heel erg te spreken over de voetbalkwaliteiten van Lieke Martens, zo vertelt ze tijdens de persconferentie in bovenstaande video. Shimizu weet ook al hoe ze met de verdediging de strijd tegen de Nederlandse dames willen aangaan.

Het Nederlands dameselftal speelt vanavond (dinsdagavond 25 juni) om 21.00 uur tegen Japan. Via Gids.tv kun je alles rond het WK Damesvoetbal 2019 en de Oranje Leeuwinnen volgen.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Japanse verdedigster Shimizu lyrisch over Lieke Martens of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV