Minister Grapperhaus start grondig onderzoek na storing 112

Minister Grapperhaus start grondig onderzoek na storing 112

Minister Grapperhaus start grondig onderzoek na storing 112 Minister Ferd Grapperhaus is druk bezig om uit te zoeken hoe het mogelijk is dat het alarmnummer 112 door een storing maandag urenlang niet bereikbaar was. KPN heeft hem laten weten dat er driedubbele bewaking op de systemen wordt gezet. Geen ‘schijnoplossing’"Het allerbelangrijkste is dat het systeem nu de komende tijd grondig doorwerkt met extra bewaking”, vertelt de minister van justitie en veiligheid in bovenstaande video. Ondertussen gaan ze grondig uitzoeken wat de oorzaak is van de storing, daar gaat even tijd in zitten. “Als ik dat overhaast ga doen, krijgen mensen een schijnoplossing, dit moeten we echt goed uitzoeken.” Flinke stroomstoring in Zuid-Amerika, heel Argentinië en Uruguay zonder stroom Bekijk deze video »
Nieuws :
Minister Grapperhaus start grondig onderzoek na storing 112

Minister Ferd Grapperhaus is druk bezig om uit te zoeken hoe het mogelijk is dat het alarmnummer 112 door een storing maandag urenlang niet bereikbaar was. KPN heeft hem laten weten dat er driedubbele bewaking op de systemen wordt gezet.

Geen ‘schijnoplossing’
"Het allerbelangrijkste is dat het systeem nu de komende tijd grondig doorwerkt met extra bewaking”, vertelt de minister van justitie en veiligheid in bovenstaande video. Ondertussen gaan ze grondig uitzoeken wat de oorzaak is van de storing, daar gaat even tijd in zitten. “Als ik dat overhaast ga doen, krijgen mensen een schijnoplossing, dit moeten we echt goed uitzoeken.”

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Minister Grapperhaus start grondig onderzoek na storing 112 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV