Luchtballon maakt noodlanding met hulp omstanders in Utrecht

Luchtballon maakt noodlanding met hulp omstanders in Utrecht

Luchtballon maakt noodlanding met hulp omstanders in Utrecht Een luchtballon moest maandagavond op het Cole Porterplantsoen in Utrecht een noodlanding maken. De ballonvaarder riep mensen die in het park waren om hulp en wierp een touw naar beneden zodat zij hem konden helpen. Mogelijk was de noodlanding nodig omdat de wind was gaan liggen. Bij de landing raakte niemand gewond. Bekijk de noodlanding van de luchtballon in de video van NU.nl hierboven. Heftige beelden vanuit brandend vliegtuig Rusland Bekijk deze video » Helikopter crash New York: beelden minuut voor crash Bekijk deze video »
Nieuws :

Een luchtballon moest maandagavond op het Cole Porterplantsoen in Utrecht een noodlanding maken. De ballonvaarder riep mensen die in het park waren om hulp en wierp een touw naar beneden zodat zij hem konden helpen. Mogelijk was de noodlanding nodig omdat de wind was gaan liggen. Bij de landing raakte niemand gewond. Bekijk de noodlanding van de luchtballon in de video van NU.nl hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Luchtballon maakt noodlanding met hulp omstanders in Utrecht of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV