Boze automobilist Oekraïne bewerkt flitspaal met brandblusser

Boze automobilist Oekraïne bewerkt flitspaal met brandblusser

Boze automobilist Oekraïne bewerkt flitspaal met brandblusser Een automobilist in Oekraïne is duidelijk helemaal klaar met flitspalen. Als de bestuurder een flitser ziet, stopt hij de auto en zet hij een brandblusser in om de mobiele flitspaal en de bijbehorende auto te bewerken. Het is niet bekend of deze automobilist alsnog een boete heeft gekregen. Bekijk de video hierboven. Bizarre beelden: blinde man aangevallen door asociale automobilist Bekijk deze video » Politieagente Souad Boumedien gaat tijdens interview achter autovernieler aan Bekijk deze video »
Entertainment :

Een automobilist in Oekraïne is duidelijk helemaal klaar met flitspalen. Als de bestuurder een flitser ziet, stopt hij de auto en zet hij een brandblusser in om de mobiele flitspaal en de bijbehorende auto te bewerken. Het is niet bekend of deze automobilist alsnog een boete heeft gekregen. Bekijk de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Boze automobilist Oekraïne bewerkt flitspaal met brandblusser of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV