Tien jaar na de dood van Michael Jackson: Zo verliep de dag

Tien jaar na de dood van Michael Jackson: Zo verliep de dag

Het is vandaag tien jaar geleden dat popicoon Michael Jackson zijn laatste adem uitblies. Hij overleed op 50-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hartstilstand.

King of Pop
The King of Pop werd Michael ook wel genoemd. Rondom zijn leven zijn veel controverses ontstaan over de jaren. Zo moest hij zich meerdere keren verantwoorden voor de rechter vanwege kindermisbruik.

Arts
In zijn laatste levensjaren nam Michael veel medicatie. Uiteindelijk is de dood van de legendarische artiest vermoedelijk gekomen door een dodelijke dosis medicatie die zijn arts hem toediende. De dokter werd door de rechter schuldig bevonden en veroordeelde de arts tot een gevangenisstraf van vier jaar cel.

Bekijk de beelden van zijn sterfdag hieronder.

Tien jaar na de dood van <em>Michael Jackson</em>: Zo verliep de dag Het is vandaag tien jaar geleden dat popicoon Michael Jackson zijn laatste adem uitblies. Hij overleed op 50-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hartstilstand. King of PopThe King of Pop werd Michael ook wel genoemd. Rondom zijn leven zijn veel controverses ontstaan over de jaren. Zo moest hij zich meerdere keren verantwoorden voor de rechter vanwege kindermisbruik. ArtsIn zijn laatste levensjaren nam Michael veel medicatie. Uiteindelijk is de dood van de legendarische artiest vermoedelijk gekomen door een dodelijke dosis medicatie die zijn arts hem toediende. De dokter werd door de rechter schuldig bevonden en veroordeelde de arts tot een gevangenisstraf van vier jaar cel. Bekijk de beelden van zijn sterfdag hieronder.Bekijk ook Vermeend slachtoffer Wade Robson luistert niet meer naar Michael Jackson Bekijk deze video » Lookalike Michael Jackson: 'Iemand vroeg me wat mij bezielde om een pedofiel na te doen' Bekijk deze video »
Entertainment :
Tien jaar na de dood van Michael Jackson: Zo verliep de dag
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tien jaar na de dood van Michael Jackson: Zo verliep de dag of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV