Britse koningshuis onder felle kritiek na publiceren jaarcijfers

Britse koningshuis onder felle kritiek na publiceren jaarcijfers

De jaarcijfers van het Britse koningshuis zijn bekend gemaakt. De cijfers zijn voor veel Britten maar moeilijk te verkroppen. Dit jaar waren de kosten van de Royals 82,2 miljoen pond.

Dat er veel ophef is over de kosten, is niet verwonderlijk. Alle kosten van de Royals worden namelijk door de Britse belastingbetaler gefinancierd. Het geld gaat voornamelijk naar bewaking en onkosten als reizen.

Huis Megan en Harry
Het huis van Megan Markle en prins Harry was toe aan een renovatie. Deze renovatie pakte echter wel erg duur uit. De uiteindelijke kosten bedroegen zo'n 2,4 miljoen pond. Dat komt uit op zo'n 2,7 miljoen euro.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Britse koningshuis onder felle kritiek na publiceren jaarcijfers De jaarcijfers van het Britse koningshuis zijn bekend gemaakt. De cijfers zijn voor veel Britten maar moeilijk te verkroppen. Dit jaar waren de kosten van de Royals 82,2 miljoen pond. Dat er veel ophef is over de kosten, is niet verwonderlijk. Alle kosten van de Royals worden namelijk door de Britse belastingbetaler gefinancierd. Het geld gaat voornamelijk naar bewaking en onkosten als reizen. Huis Megan en HarryHet huis van Megan Markle en prins Harry was toe aan een renovatie. Deze renovatie pakte echter wel erg duur uit. De uiteindelijke kosten bedroegen zo'n 2,4 miljoen pond. Dat komt uit op zo'n 2,7 miljoen euro. Bekijk het hele fragment hieronder. Bekijk ook Populariteit prinses Amalia flink gestegen na Koningsdag Bekijk deze video » Donald Trump jr. en Eric Trump gaan op kroegentocht in Ierland Bekijk deze video »
TV :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Britse koningshuis onder felle kritiek na publiceren jaarcijfers of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV