Erik Dijkstra: Nederland - Japan is de belangrijkste wedstrijd in de geschiedenis van het Nederlandse vrouwenvoetbal

Erik Dijkstra: Nederland - Japan is de belangrijkste wedstrijd in de geschiedenis van het Nederlandse vrouwenvoetbal

Vanavond staat Nederland in de achtste finales van het WK vrouwenvoetbal tegenover Japan. Erik Dijkstra vindt dat een hele belangrijke wedstrijd.

,,Ik heb er ontzettend zin in", vertelt hij bij Dit is M. ,,Het is nu een ander soort spanning. Vanavond is het echt alles of niets voor mijn gevoel." Erik grijpt terug op de EK-titel die Nederland heeft gepakt. ,,Die titel was was fantastisch, dat was prachtig. Maar nu proef je in die landen dat er een beetje een hype is. Als ze er nu uitvliegen in die tweede ronde, zou dat erg jammer zijn."

Bekijk het fragment hieronder.

Erik Dijkstra: Nederland - Japan is de belangrijkste wedstrijd in de geschiedenis van het Nederlandse vrouwenvoetbal Vanavond staat Nederland in de achtste finales van het WK vrouwenvoetbal tegenover Japan. Erik Dijkstra vindt dat een hele belangrijke wedstrijd. ,,Ik heb er ontzettend zin in", vertelt hij bij Dit is M. ,,Het is nu een ander soort spanning. Vanavond is het echt alles of niets voor mijn gevoel." Erik grijpt terug op de EK-titel die Nederland heeft gepakt. ,,Die titel was was fantastisch, dat was prachtig. Maar nu proef je in die landen dat er een beetje een hype is. Als ze er nu uitvliegen in die tweede ronde, zou dat erg jammer zijn." Bekijk het fragment hieronder. Bekijk ook Coach Maarten van der Weijden over zwemmers prestatie Bekijk deze video » Maarten van der Weijden onthult nieuwe tussenstand opbrengst Elfsteden Zwemtocht bij M Bekijk deze video »
Talkshow :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Erik Dijkstra: Nederland - Japan is de belangrijkste wedstrijd in de geschiedenis van het Nederlandse vrouwenvoetbal of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV